Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_VC_WILLOW_Quotes_Carousel::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /usr/home/inlensmedia.com/web/wp-content/themes/willow/vc_extends/willow_quotes_carousel.php on line 54 Warning: Declaration of WPBakeryShortCode_VC_WILLOW_Quote::contentAdmin($atts, $content) should be compatible with WPBakeryShortCode::contentAdmin($atts, $content = NULL) in /usr/home/inlensmedia.com/web/wp-content/themes/willow/vc_extends/willow_quote.php on line 46 Black Mamba Race - Espot llançament | Inlens

Black Mamba Race – Espot llançament

Black Mamba Race és una cursa d’obstàcles creada i pensada per a tots els públics. Es durà a terme a Castellolí el 27 de maig del 2018.

INLENS Media es fa càrreg de tota la producció audiovisual de l’event, tant de la cursa com de tota la campanya de comunicació. Aixó inclou aquest espot que podeu visualizar, per a la presentació de la marca, la producció i planificació de continguts audiovisuals per les xarxes socials i totes les peces per explicar i promocionar l’event i recolzar els espónsords de l’event.

És un event potent i n’estem produïnt peces potents, disfruteu-la i apunteu-vos-hi!

Comparteix aquest projecte